Een stukje geschiedenis

Collosol, Eau de Lait is ontstaan in Parijs in 1950. Een bekende actrice bezocht een farmacie bij het Champs-Elysées Theater, ze was op zoek naar een uitzonderlijk goede reiniger die make-up verwijderde na haar optredens. De apotheker heeft vervolgens dit product gemaakt – een half-water half-melk formule met een zachte geur en een onvergelijkbare zachtheid.

De formule van Eauu de Lait is geïnspireerd op oude schoonheidsrituelen en kan gebruikt worden voor het gezicht of in bad. Het zuivert de huid en geeft haar haar zachtheid terug. De bijzondere geur maakt de beleving compleet.

Vrouwen in Parijs

Het schoonheids ritueel van de vrouwen in Parijs

Collosol werd al snel onderdeel van de beauty routine van de Parijse high-society. Een klein juweel in de badkamer met een frisse, verslavende geur en geweldig reinigende eigenschappen maken van Collosol een uniek en onderscheidend product. Het geheim wordt als sinds 1950’s overgedragen van moeder op dochter.

Collosol gaat nu de grenzen over en wordt alsmaar populairder en heeft inmiddels een schare fans waaronder mode- en beauty celebrities en sterren van het witte doek.

NAAR DE SHOP

Een vooraanstaand product

Collosol is al jaren bekend, ook zonder adverteren, vanwege de kalmerende eigenschappen. Toen grote cosmetica bedrijven zich vormden bleef Collosol uitblinker voor Françaises. Vandaag de dag delen we het geheim met iedereen, Collosol is de sleutel voor een mooie gezonde en glowy huid.