Een eenvoudige stap

Collosol Eau de Lait is onmisbaar bij elke routine.

Eén product, 3 toepassingen

3 TOEPASSINGEN

Make-up reiniger

Slechts een paar druppeltjes Eau de Lait en een wattenschijfje verwijderd alle sporen van make-up en maakt de huid intens schoon en fluweelzacht.

Gezicht en lichaam

Het verfrissende, verzachtende geheim voor de perfecte reinigingsroutine, in de ochtend en avond. Collosol Eau de Lait reinigt en verfrist en heeft een heerlijk parfum.

Collosol is geschikt voor het bad

Een paar dopjes Collosol in het badwater geeft een rustgevend moment terwijl je huid er heerlijk zacht van wordt.

Micro-emulsie

Collosol is al jaren bekend, ook zonder adverteren, vanwege de kalmerende eigenschappen. Toen grote cosmetica bedrijven zich vormden bleef Collosol uitblinker voor Françaises. Vandaag de dag delen we het geheim met iedereen, Collosol is de sleutel voor een mooie gezonde en glowy huid.

Tip voor gebruik

  • Zacht voor op het gezicht

    Doe de Collosol Eau de Lait op een wattenschijfje en verwijder de make-up of sporen van verontreiniging van je gezicht en ogen. Je huid is gereinigd, verfrist en superzacht en ruikt heerlijk.

  • Voor in bad

    Collosol kan gebruikt worden in het bad. De geur ontspant en de huid wordt intens zacht maar effectief gereinigd, maar voelt naderhand niet droog aan. Drie dopjes Collosol is voldoende.

De geur

Collosol heeft een rustgevende geur die zacht en ontspannend is. De topnoot is een citrus melange van bergamot, sinaasappel, mandarijn, grapefruit. De hart noot is bloemig en bestaat uit rozen, viool, jasmijn, poeder- en houttonen.